UNDERDOG
WORKSHOP

Če staviš nase, ne moreš zgubit.

Število udeležencev: 15/20

še 5 prostih mest

Lokacija: Ljubljana

Trajanje:
25.9. (Prva skupinska delavnica) do 25.1. (Zaključno druženje)

Kaj je Underdog workshop?

Moja naloga je, da ti z direktno implementacijo predam znanje marketinga in vodenja, ter orodja, ki ti bodo pomagala da se zaljubiš v proces kreiranja svoje zgodbe.
S tem workshopom čas nameniš sebi in svoji misiji, pridobiš zlata vredna poznanstva in odvržeš kar ti ne služi več.

Workshop je namenjen

Kako izgleda workshop v praksi

Workshop traja 4 mesece in je kombinacija 4-ih skupinskih delavnic ter 5-ih individualnih sestankov.

4

skupinske delavnice v živo

Predavanje in odprt pogovor o marketingu, prodaji, vodenju ljudi, grajenju sebe,… Zasnovane so na način, ki da možnost vsem, da se vključite in delite svoje izkušnje. Skupaj ustvarimo prostor, ki vsem daje možnost za učenje. Na teh delavnicah se pridružijo tudi “posebni gostje”, ki so strokovnjaki na svojih področjih.

5

individualnih sestankov

Na sestankih se dotakneva tvojih izzivov, strahov, ovir in najdeva način da jih premagava. Vsak udeleženec ima drugačen iziv, od strategije do razbijanja vzorcev. Re-definirala bova tvoja prepričanja, da te ne ovirajo. Moj pristop temelji na spoznavanju tebe in globokem razumevanju tvojega izziva.

24/7

podpora pri tvoji izkušnji

Jaz bom tvoj accountability buddy. Pričakuj skoke iz cone udobja, želela bova da postane neprijetno – tam se dogaja rast. Moja naloga je, da v teh trenutkih ohranjam tvojo glavo mirno, jasno in motivirano. Pri tvoji rasti te podpiram in sem ti ves čas na voljo. Obenem pa skrbim, da nosiš odgovornost in se ne ustaviš.

Dostop do zaprte Discord skupnosti

Na delavnici boste posamezniki, ki ustvarjate svojo zgodbo in ste pripravljeni investirati vase. V tej skupnosti sodelujemo, se podpiramo, odpiramo vrata, priložnosti drug za drugega… v njej so tudi mentorji, moji prijatelji, ki projekt podpirajo. V skupini so udeleženci prejšnjih in sledečih workshopov, tako da se tvoja poznanstva konstantno večajo in osvežujejo.

Tematike na workshopu

Fokus sestavljajo tematike s katerimi sem v preteklosti pomagal ljudem.

Moje izkušnje

2017-2021

Direktor marketinga v digitalni agenciji AdStar. Vodja projekta Shine Brown BYROKKO, kjer sem skrbel za razvoj blagovne znamke in marketing od 2017-2021.
Zgradil več ekip in vodil 50+ ljudi naenkrat.
7.000.000€ + AD SPEND v Meta ads.
Preko 8.000 sodelovanj z vplivneži.

2022

Svetoval podjetjem kot so SWY brand, Zlata ptička, Deltahub, Eko Škrnicel,… Vodim podjetje Buzzverse & kot zunanji svetovalec pomagam podjetjem pri marketingu, brandingu in vodenju ljudi. Gradim Underdog projekt s katerim želim 1.000.000 ljudem pomagati, da se zaljubijo v to kar delajo.

Kaj lahko pričakuješ?

Pričakuješ lahko konkreten upgrade svojega znanja in miselnosti.

Tekom delavnice stalno razvijava tvoj projekt, medtem ko odkrivaš orodja s katerimi lahko re-definiraš prepričanja o sebi, da te ne ovirajo ampak ti služijo.

Vstopiš v zaprto skupnost kjer se tvoja rast nadaljuje in vedno lahko najdeš podobno-misleče ljudi, ki si bodo s svojim znanjem med seboj pomagali.

Mnenja udeležencev

Trenutno poteka. Sprejemam predprijave za naslednjo delavnico, ki bo februarja 2024.

Več info in rezervacija mesta

Na spodnjem gumbu izbereš termin za zoom klic, kjer ti odgovorim na vprašanja in rezerviraš svoje mesto na workshopu.