Izobraževalni dogodek in podkast v živo

Ponedeljek 22.4.2024
od 16:00 do 21:00
Kristalna palača (Ameriška ulica 8), drugo nadstropje

Prevzemi odgovornost in zgradi platformo

Enodnevni dogodek je primeren za vse, ki imate zastavljene ideje in ambicije, ampak jih težko preusmerite v prakso. Verjetno si v svoje življenje želite vnesti spremembo, ampak se počutite ujetega/o v svojih vzorcih, ki vas zaustavljajo in ne dovolijo rasti.

Za vaše ideje bomo osvežili vaš način kako se lotite procesa financ, marketinga in dela na sebi in se fokusirali na glavne komponente, ki vam bodo pomagale, da okoli sebe zgradite platformo.

Dobrodošli vsi, ki želite investirati vase in staviti nase.

Early bird cena 199€ 1+1 gratis - 2 vstopnici za 149€

*če želiš račun na podjetje mi piši na [email protected]*

Kaj je poleg predavanj vključeno v ceno:

Časovnica programa in tematike

🕓 16:00: 1-URNO PREDAVANJE + Q&A Z ANDRAŽEM KALIŠNIKOM

Najboljša investicija je investicija vase

Na eno-urni delavnici nam bo Andraž povedal več o samih temeljih financ in investiranja s poudarkom na lastnih praktičnih izkušnjah.
S praktičnimi primeri se bomo poglobili v temo in načine prevzemanja nadzora nad svojimi financami in se dotaknili pomembnosti investiranje vase in v svoje podjetje, pri čemer bo Andraž delil svoje izkušnje s tem procesom ter predstavil postopke za postavljanje lastne vrednosti in optimizacijo poslovanja na dolgi rok.

Odgovorjena bodo tudi vprašanja na temo tveganja in poudarek na izobraževanju ter znanju, ki sta ključnega pomena pri uspešnem vlaganju in razvoju.

17:15 - 17:30 ODMOR ZA FEEL ROOTY in PIŠKOTKE

🕓 17:30: 1-URNO PREDAVANJE + Q&A Z JURETOM LAHARNARJEM

Kako si zastavim svoj poslovni lijak

Predstavil bom način razmišljanja, po katerem bo tvoj pristop k ustvarjanju lastne platforme dobil smisel. Poleg tega bom na primeru predstavil, kako se lotiti ustvarjanja vsebin in zakaj so potrebne v določenem delu prodajnega lijaka. V zadnjem delu pa se bom osredotočil na načine monetizacije tega, kar počneš.

Cilj je, da vam odgovorim na konkretna vprašanja in vas spodbudim k naslednjem koraku, da ne bo ostalo samo pri zapiskih!

18:30 - 19:00 ODMOR ZA VEČERJO

🕓 19:00: PODKAST V ŽIVO Z MATEJEM TURKOM

Kako poskrbim za 5 področij v mojem življenju, ki mi bodo dala moč in prostor, da stavim nase

V peti epizodi najinega skupnega pogovora z Matejem se bomo dotaknili petih ključnih stebrov, ki so nama obema pomagali prevzeti nadzor nad svojim življenjem ter pokazali kako narediti premike naprej.

Med stebre dobrega počutja, o katerih bova govorila, spada: Obvladovanje misli, skrb za telo, razvijanje čustvene moči, osebna rast in preseganje negativnih vzorcev.
V pogovoru z nama boste sodelovali tudi vi!
Najin zadnji pogovor v živo si lahko ogledaš tukaj: Underdog podkast v živo – Matej Turk ⎜Underdog podcast #30

Predstavitev govorcev

Jure Laharnar

Med letoma 2016 in 2021 sem delal na več kot 50 projektih v digitalni agenciji, kjer sem postal tudi direktor marketinga in solastnik. Moj fokus je bil predvsem na projektu Shine Brown, kjer sem zgradil in vodil izjemno ekipo petdesetih ljudi, ki je v štirih letih ustvarila več kot 10.000 sodelovanj z influencerji, ter porabila več kot 5 milijonov evrov v Meta oglasih, kar se je izkazalo kot osemmestni prihodek leta 2021.

Danes soustvarjam dve podjetji – Underdog in Buzzverse. Pri Buzzverse ponujamo upravljanje influencer marketinga, moja misija pri projektu Underdog pa je, da navdihnem in pomagam ljudem staviti nase s podcastom, delavnicami, svetovanjem in dogodki.

Andraž Kališnik

Andraž Kališnik je skozi različne faze eksperimentiranja, vlaganja v avtomatizirano trgovanje, ter preučevanja kriptovalut razvil svoje znanje in strategije trgovanja. S pridobljenim znanjem in izkušnjami je tako našel svoje mesto v finančnem svetu kot svetovalec, nato pa se odločil za lastno podjetniško pot na kateri je pomagal tudi meni. Sodelovanje z raznimi podjetji & partnerji mu je omogočilo nadaljnje strokovno rast in razvoj ter mu ponudilo priložnost za deljenje svojega znanja in izkušenj z drugimi.

Matej Turk

Matej skozi meditativne seanse in pogovore pomaga posameznikom, ki so ujeti v odnosih do sebe ali drugih, do sreče in je njihova podpora v raziskovanju duhovnih aspektov, ki so širši od samega uma in telesa. Je izjemen človek, ki je do teh odgovorov pomagal tudi meni.

Ponuja individualne in skupinske seanse, obenem pa je eden izmed glavnih organizatorjev Tribe delavnic, kjeri se udeležencem pomagajo fokusirati na osebni in duhovni razvoj skozi globoko samorefleksijo in zunanje izkušnje, kot so izpostavljanje mrazu, dihalne vaje, savna, druženje in globoki pogovori.